dissabte, 19 d’abril del 2014

Programa: Fun4thebrain

Bon dia bloggers!

Avui us presentem una pàgina on es poden treballar les matemàtiques de manera interactiva i divertida. A continuació us explicarem una mica que hi podem trobar i quin ús n’hi podem fer a les escoles.

El primer que cal dir és que és una pàgina web gratuïta i pública, per tant, tothom hi pot accedir fàcilment i hi pot entrar i jugar tantes vegades com vulgui sense necessitat de pagar res.

L’espai consta de 10 pestanyes on s’hi poden trobar diferents productes multimèdia per treballar les matemàtiques amb els nens i nenes. A continuació els explicarem breument:

Home: hi apareixen els jocs més nous que s’han penjat a la pàgina.

Addition: hi ha jocs per practicar les sumes.

Substractions: hi ha diferents recursos per treballar les divisions.

Multiplcation: hi trobem jocs per treballar les multiplicacions.

Division: hi ha diferents programes per treballar les divisions.

English: en aquesta pestanya hi trobem diferents jocs per practicar la llengua anglesa.

Beyond facts: hi ha diversos jocs per treballar les fraccions i els factors comuns.

Quiztests: hi trobem fitxes per avaluar sumes, restes i multiplicacions. Aquestes fitxes tan es poden fer a l’ordinador com es poden imprimir i fer-les a la classe.

Justfun: hi ha diferents jocs per passar-s’ho bé i disfrutar.

Preescolar: hi ha jocs destinats a educació infantil i sobretot són útils per aprendre a contar i començar a conèixer el ratolí i el teclat.

Cal dir que aquesta aplicació creiem que és molt útil per treballar a l’escola ja que hi ha moltes activitats per treballar els diferents temes presentats anteriorment. A més, tots els jocs tenen diferents nivells i segons quin estigui treballant a classe en pot escollir un o altre, així doncs es pot treballar tant a educació infantil com a tota l’educació primària.

L’idioma de la pàgina és l’anglès. No obstant, creiem que és bo pels alumnes ja que d’aquesta manera practiquen la llengua d’una manera interactiva i dinàmica. A més, el vocabulari és molt entenedor i amb l’ajuda del mestre ho poden entendre perfectament.

Així doncs, pensem que és una pàgina que pot ser molt utilitzada a l’escola i pot ajudar als nens i nenes a veure les matemàtiques d’una manera diferent a la visió que tenen normalment.


Si voleu conèixer i utilitzar la pàgina web presentada visiteu-la aquí: http://fun4thebrain.com/


Fins un altre!
Laura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada