dimecres, 16 d’abril del 2014

Marc teòric: La integración de las TIC's en Matemáticas

Bones MatemàTIC’s!

Avui us portem un article "La integración de las TIC's en Matemáticas" que ens explica per quins motius és important que s’utilitzin les TIC en l’aprenentatge de les matemàtiques. I quines eines ens poden servir per fer-ho.


En primer lloc ens expliquen les capacitats que evidencien que s’han assolit les competències matemàtiques  marcades per l’educació primària.  I que per fer-ho s’ha de canviar la forma d’ensenyar les matemàtiques i també ens dóna algunes de les millors pràctiques per aconseguir-ho.


I a continuació, ens expliquen com ho fa Andee Rubin per agrupar en cinc categories els diferents tipus d’eines TIC que poden ajudar ambients educatius per a aquest desenvolupament de les competències matemàtiques.


Trobem que aquest article ens dóna moltes claus de perquè incloure les TIC en el procés d’aprenentatge de les matemàtiques i que també com a futurs mestres ens pot servir per veure el tipus d’ambients que hem de crear amb els nostres alumnes perquè desenvolupin les competències matemàtiques.


Creiem que és un article força interessant i us convidem a què el llegiu i que ens digueu el vostre parer.


Fins aviat!

Cristina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada